Sommeren er forbi

 

Nu siger kalenderen også efterår. Det har været en våd og kold sommer, men der har også været masser af lune og solfyldte dage. Bare slet ikke nok til at få tanket op til at kunne modstå en lang og mørk vinter. Derfor er jeg glad for, at jeg lige havde et par dage i Rom, med mine skønne store drenge.

Nu kunne man så indsætte en video med C.V. Jørgensen for at få den rette melankolske efterårsstemning frem, men sådan har jeg det slet ikke. Udenfor skinner solen og de har lovet 22 grader i weekenden…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 
 
 

1 kommentar

 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

  • Marianne: Hej. Jeg kan se at du i 2008 ledte efter en manual til din J…
     
  • Mette Pedersen: Hej. Jeg ville lige høre, da jeg gerne vil prøve denne k…
     
  • Anna: Hej Kagekonen! Har du nogen erfaring med mængder og bagetid…
     
 
 

Arkiver