So much to do so little time…

 


Køkkenet er (næsten) færdigt. Jeg vasker af og flytter langsomt ind, for jeg har fået sænket sædet på motorcyklen, så ind i mellem bygerne må jeg lige ud et smut. Jeg elsker den frie fornemmelse de to hjul giver mig, jeg oplever og sanser på en helt anden og meget mere intens måde. I haven blomstrer pæonen endelig efter forrige års flytning, jeg håber vejret snart slår om, så der også bliver tid til at nyde haven.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

1 kommentar

 • Jeg var lige ved at skrive: , Husk at trække vejret , Men så var der noget der sagde mig at det klarede du snildt!

  on a nother note, så har jeg bestilt en regnfuld sommer, som slår over i den mest fantastiske sensommer, med efterfølgende indian summer.. Sensommer i DK, og indian summer i USofA.. So far, får jeg min vilje ;)

  Får du tid til mokka i centrum, give me a haller !

   
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 • Marianne: Hej. Jeg kan se at du i 2008 ledte efter en manual til din J…
   
 • Mette Pedersen: Hej. Jeg ville lige høre, da jeg gerne vil prøve denne k…
   
 • Anna: Hej Kagekonen! Har du nogen erfaring med mængder og bagetid…
   
 
 

Arkiver