Vi hiver stikket ud

 

og rykker sydover… I morgen har jeg denne udsigt fra soveværelsesvinduet.


og denne når jeg går en tur lidt ned af vejen…


og denne når vi har kørt 10 min. i bil ad kringlede og snoede bjergveje mødes vi af dette syn.


Torvet i den nærmeste by har store plataner og små caféer, som det hører sig til i det sydfranske…


Så den næste uges tid skal der hygges og klatres med 20 venner fra klatreklubben. Og som om det ikke var nok… Næste lørdag vender vi snuden mod Fontainebleu skovene ved Paris, hvor husbonden skal på klatreferie med den skønne engelske klatrecoach han var på kursus hos på Kalymnos sidste år. Jeg har en “date” med min moster og mit visa/dankort i Paris, hvor jeg har booket værelse på det skønneste lille hotel i det pragtfulde Marais-kvarter tæt på Seinen og Notre Dame.

Det er fristende at sige “vi ses om 14 dage” men hvis jeg kender mig ret, så smider jeg nok et indlæg eller to i løbet af ferien… men jeg besvarer ingen mails eller smider kommentarer hos jer, jeg plejer at følge, – jeg skal holde fri, nyde livet og verden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 
 
 

10 Kommentarer

 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 
 

Arkiver