Køkkenskriver.

 

Ombygningen skrider fremad. Maleren er i fuld gang, køkkenelementerne og de hårde hvidevarer er ankommet, men inden de kan sættes op. skal der lige styr på strømmen…


Bagefter kommer turen til “detaljerne” i form af palener og dørindfatninger, og de skal jo også males, og det er mit job… og så er der jo også lige bordpladen, som vi først tør bestille når elementerne er sat op, for sådan en corian sag skal jo passe i første hug.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

1 kommentar

  • Er det i orden at være en lille bitte smule misundelig? Jeg har Danmarks værste og grimmeste køkken. Og da jeg lige skal betale mere end 40.000 kr i skat er der sgu ikke de store chancer for at køkkenet bliver lavet i år. Men køkkenet er klart næste projekt og jeg GLÆDER mig til, at jeg som dig kan se enden på ombygningen med alle de skønne køkkenelementer og hårde hvidevare inden for rækkevidde. Glæder mig til at se jeres færdige køkken :-)

     
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 
 

Arkiver