Pas, penge og …

 

Engentlig burde jeg få styr på det sidste vasketøj og pakke til første etappe af vores ferie, men med nedenstående vejrudsigt tror jeg bare jeg nøjes med at pakke bikini, solcreme, et par bøger, lidt håndarbejde og en enkel sommerkjole eller to og så selvfølgelig passet og mit visa/dankort…


Måske jeg også skulle pakke både det almindelige kamera og videokameraet, bare sådan for en sikkerheds skyld. Og det ville vel også være på sin plads at tage lidt toiletgrej og en enkelt mascara med…

Den næste uges tid står den på afslapning, afslapning og atter afslapning. I hvert til fald for mit vedkommende for husbonden skal jo klatre under kyndig vejledning af to pragtfulde englændere. Måske jeg vælger at tage med op og kigge på en af dagene…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 
 
 
 

8 Kommentarer

 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 
 

Arkiver