Peace, love og folkevogn…

 

I England er der en dame, som kan lave figur-kager, hun hedder Debbie Brown og laver de skønneste og skøreste kager, inspireret af en af hendes kager, en gammel legetøjsbil samt en kageform i bil-facon lavede jeg en folkevogn med “mooners” til min fødselsdag.

En af mine bekendte arbejder hos Semler, som importerer folkevogne, og da han så kagen fra min fødselsdag, syntes han at det kunne være vældig morsomt, at servere sådan en hippie-sag for sine kolleger. Sådan en udfordring kunne jeg ikke sige nej til og derfor har jeg lavet denne gule ”VW a la hippie” som de skal have til eftermiddagskaffen hos folkevognsimportøren i eftermiddag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

7 Kommentarer

 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 
 

Arkiver