Hylden blomstrer…

 

Ja, visse steder er den endda ved at være afblomstret, men hvis man er hurtig kan man stadig nå at plukke nogen til en hjemmelavet omgang hyldeblomst saft.

Hyldeblomst saft er en af mine favoritter. Det kan bruges til så meget forskelligt… blandet op med vand og isterninger til en dejlig sommer tørst-slukker, med lidt martini og is til en skøn sommer cocktail… til marinering af jordbær, som kan bruges i alt fra lagkager til en hurtig og lækker sommer-trifli med marinerede jordbær, let knuste makroner og et par skefulde fed tykmælk, så bliver det bare ikke mere sommer-agtigt.

Hyldeblomst saft er ovenikøbet super let at lave, du får en opskrift her:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Tags:

 
 
 
 

1 kommentar

 • tak skal du ha, nu har jeg to opskrifter, jeg må ud og plukke, men først i morgen, der er for varmt allerede nu

   
 

Send en kommentar

påkrævet

påkrævet

valgfri


 
 
 
 

Nye kommentarer

 • Mette Pedersen: Hej. Jeg ville lige høre, da jeg gerne vil prøve denne k…
   
 • Anna: Hej Kagekonen! Har du nogen erfaring med mængder og bagetid…
   
 • Mie: Hey kagekonen... Jeg har sagt ja til at lave bryllupskage t…
   
 
 

Arkiver